Inici >> LES PROPOSTES DEL PRESSUPOST PARTICIPATIU 2019

LES PROPOSTES DEL PRESSUPOST PARTICIPATIU 2019

Benvolguda veïna, benvolgut veí,

Des de l’Ajuntament d’Algaida us animam a votar les propostes que heu realitzat per al Pressupost Municipal participatiu de l’any 2019.

Només es podrà emetre un vot per persona; per això, és obligatori estar empadronat al municipi i indicar el nom, llinatges, e-mail i el DNI.

Al full de les votacions podeu votar les propostes per Algaida, per Pina i per Randa:

  • No és obligatori votar als 3 nuclis urbans ni tampoc votar totes les propostes.

  • Podeu puntuar de 0 a 5 les propostes del formulari (5 valoració màxima)

  • Podeu votar fins diumenge dia 2 de desembre de 2018.

El document explicatiu de les propostes desestimades el trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament: www.ajalgaida.net-pressuposts participatius i a les Oficines Municipals de la Casa de la Vila al taulell d’anuncis

COM PODEU VOTAR LES PROPOSTES ?

Podeu votar propostes mitjançant el full adjunt i dur-lo a:

  • Algaida: Oficines Municipals de la Casa de la Vila

  • Pina: Bústia de l’Ajuntament situada a Can Lluís

  • Randa: Bústia situada a l’aparcament de l’Hort de Son Romeguera

Així mateix, podreu votar en format electrònic al lloc web de l’Ajuntament d’Algaida ww.ajalgaida.net a l’apartat de votacions dels pressuposts participatius.

Esperant la vostra participació,

Els regidors i regidores de l’equip de govern

Algaida, 23 de novembre 2018

Propostes Algaida
PROPOSTES PINA
PROPOSTA RANDA
*RECORDAU l’obligatorietat de l’empadronament al municipi per poder votar
Les seves dades personals seran usades per a la nostra relació i poder prestar-li els nostres serveis. Aquestes dades són necessàries per poder relacionar-nos amb vostè, la qual cosa ens permet l'ús de la seva informació dins de la legalitat. Així mateix, podran tenir coneixement del la seva informació aquelles entitats que necessitin tenir accés a la mateixa perquè puguem prestar-li els nostres serveis. Conservarem les seves dades durant la nostra relació i mentre ens obliguin les lleis aplicables. A qualsevol moment pot dirigir-se a nosaltres per saber quina informació tenim sobre vostè, rectificar-la si fos incorrecta i eliminar-la una vegada finalitzada la nostra relació. També té dret a sol·licitar el traspàs de la seva informació a una altra entitat (portabilitat). Per sol·licitar algun d'aquests drets, haurà de realitzar una sol·licitud escrita a la nostra adreça, juntament amb una fotocòpia del seu DNI: AJUNTAMENT D'ALGAIDA, CARRER DEL REI 6, CP 07120, ALGAIDA (Illes Balears). En cas que entengui que els seus drets han estat desatesos, pot formular una reclamació en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).